2020-11-14 07:56:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ki kell mondania valamit, ami már régóta nyomta a lelkét

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Végre pihenhet ezen a hétvégén, és még az a csoda is megeshet önnel, hogy semmi dolga nincsen. A kedvese átvesz minden házimunkát: ha engedi, hogy hozzáférjen. Egy kisebb megfázás is kerülgetheti: még egy ok az ágyban maradásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem kellene engednie, hogy a hétvégéjét beárnyékolja egy családi veszekedés. Úgy tűnik, hogy a konfrontációt nem kerülheti el, de még mindig módja van átalakítani, máshogy megélni, például úgy, tisztázza a valódi problémákat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma semmihez sincs kedve, csak ahhoz az egy hobbijához, amiben igazán az örömét leli. Ezért mindent megtesz, hogy szabaduljon a kötelezettségektől. Jól is teszi, néha önnek is jár egy kis kikapcsolódás!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpióban jár. Annál könnyebben vészeli át a mai napot, minél inkább képes humorral kezelni a dolgokat. Ha felfújja azt, ami bosszantja, azzal csak azt éri el, hogy még inkább nyomja annak súlya. Ha képes eltekinteni tőle, elnézőnek lenni, akkor el is feledheti.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ki kell mondania valamit, ami már régóta nyomta a lelkét. Ám vigyázzon, mert ha olyannak fedi fel a titkát, aki megbízhatatlan, akkor azzal nagy lavinát indít el önmaga ellen. A legjobb titoktartó egy Skorpió barát lehet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól tenné, ha végre arra használná a hétvégét, amire való: pihenésre, felüdülésre, kikapcsolódásra szólítják fel önt a csillagok. Jól teszi, ha végre a családjával tölti a szabadidejét, menjenek el együtt egy nagy túrára!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy mára tervezett családi program elmarad. Semmi sem múlik el azonban örökké. Lesz még lehetősége bepótolni, amit ma elmulaszt, ne aggódjon. Hívja fel azt, aki hiányzik önnek, vagy aki segítségre szorul!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. Nagyon energikusnak érzi magát, de valójában túlbecsüli a képességeit. Jól tenné, ha kicsit rápihenne erre a hétre, és a mai napot az édes semmittevésre szánná.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Aligha kerülheti el ma, hogy a pénztárcája alaposan megcsappanjon. Erre csak akkor lenne módja, ha nem épp mára időzítené a nagybevásárlást. Ha tartja magát a terveihez, még így is jól járhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rendrakás, takarítás, mosás, főzés: a szokásos tevékenységek, amik felőrlik minden erejét. Ám délutánra már ne tervezzen munkát. Váratlan, de remélt vendége érkezhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, szüksége lenne a változatosságra. Vegye rá a kedvesét, hogy a mai napot valahogy másképpen töltsék, mint szokták. Ne hagyja, hogy unalomba fulladjon a délután. Találjon ki valami meglepőt!


Halak: II. 19. - III. 20.

Mindenki feszültebb a környezetében, ami persze vitákhoz vezethet, főleg, ha elhagyja a humorérzéke. Igyekezzen megtalálni a nyugalmat a családja körében, az otthonában. Próbáljanak ki egy új társasjátékot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: